Dialoogavonden om nader tot elkaar te komen over het uiterlijk van Pieten

Foto: PxHere

De gemeente houdt drie Zaanse Dialoogavonden om te proberen inwoners met uiteenlopende meningen over het uiterlijk van de knechten van Sinterklaas dichter bij elkaar te brengen: van elkaar leren en samen tot andere en nieuwe inzichten komen is het uitgangspunt.

De avonden zijn op dinsdag 30 oktober, woensdag 31 oktober en dinsdag 6 november en krijgen de vorm van rondetafelgesprekken. Aanmelden kan via het email-adres [email protected]waarna een aanmeldformulier wordt toegestuurd met meer informatie. Zoals de locatie(s). Alleen inwoners en/of vertegenwoordigers van Zaanse instanties worden uitgenodigd: ‘Het gaat nadrukkelijk om ónze Zaanse inzichten in deze landelijke discussie,’ aldus de gemeente.

Slotdebat

Op 7 november is er een afsluitend slotdebat in het gebouw van Taets aan de Pieter Ghijsenlaan 1 in Zaandam. Daar komen alle inzichten bij elkaar en worden de resultaten van de drie bijeenkomsten gedeeld. Deelnemers aan de dialogen zijn ook van harte welkom bij het afsluitende debat.

‘We verheugen ons op bijzondere ontmoetingen en op veel mooie gesprekken met bruikbare inzichten die ons dichter bij elkaar brengen en die helpen om van elk feest een leuk feest te maken voor iedereen,’ schrijft de gemeente in de bekendmaking.

Reacties

article
21946
Gemeente wil 'Zaanse inzichten' in landelijke Pietendiscussie helder krijgen
De gemeente houdt drie Zaanse Dialoogavonden om te proberen inwoners met uiteenlopende meningen over het
https://zaanstad.nieuws.nl/gemeente/21946/dialoogavonden-om-nader-tot-elkaar-komen-uiterlijk-pieten/
2018-10-10T09:22:24+00:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/389/2018/10/10091951/pakjesboot-12-.jpg
Gemeente