Theater en netwerkborrels bij De Zaanse Regenboog

Jan Elbertse en Bruun Kuijt.    
Foto: De Zaanse Regenboog

Elke vierde zaterdag van de maand is het Zaanse Regenboog Café 50+ tussen 14:30 en 17:30 uur een veilige en leuke ontmoetingsplek voor oudere leden van de LHBTIQ+-gemeenschap met onder meer leuke optredens, presentaties en boekbesprekingen. Het nieuwe jaar wordt op 25 januari begonnen met de voorstelling Wat nou oud? van Jan Elbertse en Bruun Kuijt.    

Hun humoristische voorstelling gaat over twee gepensioneerde acteurs die nog één keer gevraagd worden om een optreden te verzorgen in een snelle talkshow die dagelijks op de buis te zien is. De twee heren hopen eindelijk succes en waardering te krijgen. Zal het ze lukken? Een ontroerend portret van een koppel voor wie de ouderdom even onvermijdelijk als hinderlijk is. De voorstelling in Café Zaanzicht aan de Oostzijde 209 in Zaandam duurt ongeveer drie kwartier.

Maandelijkse netwerkborrel

Samen met Het roze olifantje Dames diner Club heeft De Zaanse Regenboog een maandelijkse informele netwerkborrel gepland. Deze zal elke derde vrijdag van de maand op een andere locatie in Zaanstad worden gehouden. Mensen die actief willen worden bij één van de Zaanse LHBTIQ+ groepen zijn van harte welkom, maar ook ieder ander die geïnteresseerd is en/of meer wil weten over de diverse LHBTIQ+-groepen. Gewoon een drankje drinken kan ook. De kosten zijn voor ieder persoonlijk. De netwerkborrel is op vrijdagmiddag 17 januari van 15:00 tot 17:00 uur in buurtcentrum De Lorzie, Marktplein 3 in Wormerveer. Let op: bij De Lorzie kan alleen contant betaald worden.