Druppelen van de ogen fluitje van een cent met speciale bril

Foto: Druppelzorg

ADVERTORIAL Ook zo’n moeite met het druppelen van de ogen? Hier bieden wij u de oplossing! De druppelbril, het ideale hulpmiddel bij het druppelen van de ogen.

 

Met de druppelbril kunnen mensen zonder hulp hun eigen ogen druppelen. De bril heeft per glas drie gaatjes, waarin de meest gangbare flesjes, flacons en pipetjes passen. Het brandpunt van de gaatjes is zo geplaatst, dat de druppel altijd op de juiste plek in het oog terechtkomt. De druppelbril zorgt ervoor, dat het flesje het oog niet raakt tijdens het druppelen.

De druppelbril is ontwikkeld door de heren Evert van Voorst (84 jaar) en Ab Zwaan (82). Beiden oogdruppelaars. Hier een succesverhaal over de druppelbril dat wij graag willen delen:

‘Ons zoontje van vier is aan zijn ogen geopereerd en hij moest een week druppelen, twee keer daags. Het druppelen had een enorme impact op hem waardoor ik dacht, ik ga de druppelbril inzetten. Dan is hij, met hulp, zelf bezig, dus de angst voor de druppel kan dan een heel stuk weggenomen worden. Nou het was een succes, de bril paste hem ook goed en we hebben een week lang gedruppeld zonder spanning voor ons zoontje. En hij was super trots dat hij dit zelf kon en heeft gedaan en wilde het iedereen laten zien.’

Ga voor meer informatie over de druppelbril en uw bestelling(en) naar Druppelzorg.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen