Albert Heijn bereidt zich voor op recordaantal online bestellingen

Foto: Pixabay

Albert Heijn verwacht deze kerst een recordaantal online bestellingen.

Voorafgaand aan de feestdagen worden er zeventien miljoen dozen en kratten met producten afgeleverd bij de AH-winkels. Hiervoor worden vijftien procent meer chauffeurs ingezet en schakelt het bedrijf ruim 85.000 personeelsleden in op de winkelvloer.

Ook bezorging op 24 en 31 december

De Zaanse grootgrutter gaat dit jaar voor het eerst ook boodschappen thuis bezorgen op de zondag voor kerst (24 december) en oudjaarsdag (zondag 31 december). Hierdoor wordt een stijging van 35 procent aan online bestellingen verwacht, ofwel zo’n 7,5 miljoen houdbare en verse producten die worden thuisbezorgd.

Een andere service is de Allerhande Kerstbox – een verspakket met daarin alle ingrediënten en recepten. Dit jaar kan die ook worden aangevuld met een bijbehorende Allerhande wijnbox.

Nieuwe vestiging bij het ZMC

Zaankanters die naar een fysieke winkel willen, hebben er vanaf 6 december een vestiging bij het Zaans Medisch Centrum. Bovenop dat splinternieuwe XL-filiaal komt een grote parkeergarage van twee etages en met in totaal 310 parkeerplekken. De ingang bevindt zich aan de achterkant van de winkel, aan de kant van de snelweg.

Het eerste half uur parkeren wordt gratis en het tweede half uur voor klanten die minimaal tien euro besteden bij AH ZMC eveneens. Na dit uur geldt hetzelfde tarief als in de parkeergarage van het ziekenhuis (twee euro per uur).

 

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen