Vernieuwde AH in Rooswijk heropend door trouwe klant

Foto: Albert Heijn / Yasmin Hargreaves

De vestiging van Albert Heijn aan de John Lennonstraat in Zaandijk is vandaag feestelijk heropend na een forse verbouwing. Er zijn veel verse producten bijgekomen en het afrekenen kan desgewenst met zelfscankassa’s.

Albert Heijn zit 26 jaar in Rooswijk en Kees de Vries is er al klant van het eerste uur. Vandaag mocht hij de vernieuwde winkel officieel openen van supermarktmanager Robin de Ridder. Die laatste keek ook zelf zijn ogen uit: ‘We zijn in slechts tien dagen tijd van oud naar gloednieuw gegaan. Het is nu overal veel ruimer, er is een andere vloer en we hebben alle stellingen en koelingen vernieuwd.’ De winkel gaf vlak voor de verbouwing de overgebleven voorraad verse en diepvriesproducten aan de Voedselbank Zaanstreek.

Assortiment

Op het versplein hebben klanten nu keuze uit een zeer uitgebreid aanbod. Behalve groente en fruit zijn er ook verspakketten, maaltijden en een groot aantal vega(n) producten. De moderne ‘borrelwand’ biedt vleeswaren, tapas, olijven en kazen en bij de bakkerij is een groot assortiment brood, taarten, gebakjes en chocolade te vinden.

Zelfscankassa’s

Er is ook meer betaalgemak gekomen, want er zijn nu zes zelfscankassa’s. Met de handscanner of de mobiele telefoon kunnen klanten tijdens het winkelen de producten zelf scannen of ze scannen ze in één keer bij de zelfscankassa. Daar was volgens De Ridder veel vraag naar.

 

 

Grote beeldschermen door de hele winkel geven informatie over  seizoensproducten en bieden verrassende recepten. Er zijn elektronische schapkaartjes en op het versplein zorgt dry misting, een systeem dat groente en fruit goed op temperatuur houdt, dat alles langer vers blijft. De supermarkt is zeer energiezuinig. ‘We hebben led-verlichting en met de restwarmte van de koelingen verwarmen we de winkel. We gebruiken geen gas. Onze Albert Heijn is helemaal klaar voor de toekomst,’ aldus de manager.

Albert Heijn aan de John Lennonstraat in Zaandijk is open van maandag tot en met zaterdag van 08:00 tot 20:00 uur en op zondag van 10:00 tot 20:00 uur. Er kan gratis geparkeerd worden.

 

Reacties