Zaans Natuur en Milieu Centrum vindt partner in Forbo

Vrolijke gezichten bij de ondertekening van de overeenkomst.
Foto: ZNMC

Forbo Flooring gaat de vloeren in de nieuwbouw van het Zaans Natuur en Milieu Centrum sponsoren. Ze komen in wat nu nog de tijdelijke basisschool de Octant in Saendelft is. Dat gebouw wordt afgebroken en in het Zaandamse Darwinpark weer opgebouwd.

De vloeren van Forbo passen volgens het ZNMC uitstekend in het plaatje, omdat ze gemaakt worden van hernieuwbare, natuurlijke grondstoffen en geheel CO2-neutraal worden geproduceerd. De vloeren worden geleverd in Zaanse kleurtinten en hebben een consumentenwaarde van ruim 60.000 euro. In ruil daarvoor mag Forbo een paar keer gebruikmaken van de nieuwe ruimte, exclusief voor medewerkers. Ook zal er een presentatie worden verzorgd over marmoleum, zodat meer mensen bekend worden met de duurzame aspecten ervan. Het bedrijf in Assendelft werd vorig jaar door het Nederlandsr publiek uitgeroepen tot het duurzaamste bedrijf van ons land.

Meer partners gezocht

Op de foto directeur Sales en Marketing van Forbo Marcel van den Berge (links) en directeur Paul Laport van het ZNMC na de ondertekening van de sponsorovereenkomst. Het ZNMC hoopt dat de komende tijd meer Zaanse organisaties en bedrijven het nieuwbouwproject zullen steunen.

Reacties