AH Hermitage feestelijk heropend in nieuwe stijl

Foto: Albert Heijn / Yasmin Hargreaves

De compleet verbouwde Albert Heijn Hermitage in Zaandam is vandaag weer open gegaan. De supermarkt biedt nu meer vers en gemak en heeft ook een speciaal assortiment voor onderweg, zoals broodjes en verschillende soorten koffie.

Albert Heijn zit al sinds 1985 in het stadscentrum: tot 2006 op het Ankersmidplein, daarna op een tijdelijke locatie aan het Noordschebos. In 2010 verhuisde de winkel naar de huidige plek. Medewerkster Manuela Hespen maakte de laatste twee verhuizingen mee en mocht daarom de vernieuwde winkel openen. ‘Zij vindt dat de winkel nog nooit zo mooi is geweest als nu,’ aldus supermarktmanager Lynn Boiten.

 

 

 

Het versaanbod in de vernieuwde winkel is groot en gevarieerd, van bietjes en paksoi tot vega(n) producten en maaltijden. Ook is er dagelijks vers aangeleverde sushi. Voor ontbijt, lunch en borrel is er een uitgebreid assortiment vleeswaren, kaas, tapas en vers gegrilde lekkernijen. De bakkerij biedt behalve verschillende soorten brood ook taarten, gebakjes en chocolade.

Assortiment to go

In de hal van de supermarkt is nu een speciaal assortiment to go uitgestald met keuze uit verschillende soorten koffie, broodjes, fruit, snacks en sapjes (foto hierboven). Voor deze producten hoeven klanten de winkel niet in. Het afrekenen gaat bij een aparte zelfscankassa. De supermarkt heeft elektronische schapkaartjes en beschikt nu over elf zelfscankassa’s.

De winkel is echter zeer energiezuinig: ‘We hebben led-verlichting en met de restwarmte van de koelingen verwarmen we de winkel. We gebruiken geen gas meer en dat levert een forse energiebesparing op.’ De vestiging is elke dag open van 08:00 tot 22:00 uur.

 

Reacties