Gratis testen werknemers bij Coronasneltestpoint Zaandam

Foto: Coronasneltestpoint Zaandam

ADVERTORIAL Coronasneltestpoint Zaandam en bedrijfsarts Theo Kessels zijn door het ministerie van Volksgezondheid aangewezen om gesubsidieerde antigenen sneltesten uit te voeren voor het bedrijfsleven. Er is een regeling in het leven geroepen die de continuïteit van bedrijven moet stimuleren door de gezondheid van werknemers te waarborgen.

Iedereen voelt de effecten van de coronapandemie, maar duidelijk is dat de ondernemers de hardste klappen opvangen. Daarom heeft het ministerie ervoor gekozen om samen te werken met een aantal testlocaties voor het uitvoeren van testen ten behoeve van het bedrijfsleven. De overheid stelt daarvoor 450 miljoen euro beschikbaar. Ook u kunt als werkgever nu gebruikmaken van deze subsidieregeling. Een veel gestelde vraag daarbij is wanneer werknemers daarvoor in aanmerking komen.

Om hiervan een beeld te schetsen volgt een aantal denkbare scenario’s:

  • Een werknemer heeft via de CoronaMelder-app bericht gekregen in aanraking te zijn geweest met een besmet persoon;
  • Een werknemer wordt door de GGD gebeld voor een contactonderzoek nadat is gebleken dat hij of zij in contact is geweest met een besmet persoon;
  • Een werknemer op de afdeling is positief getest en u maakt zich zorgen over de gezondheid van de directe collega’s en wilt deze graag laten testen om zo de veiligheid te waarborgen;
  • Een werknemer heeft last van (lichte) klachten die mogelijk duiden op een besmetting met Covid-19.

Als één van de bovengenoemde scenario’s van toepassing is, mag u als werkgever een gratis test reserveren aan de Sluispolderweg 11a4. Om gebruik te maken van de gratis test vult u de nodige bedrijfsgegevens in via de volgende link of QR-code:

https://coronasneltestpoint.nl/gratis-sneltest

Na het invullen worden uw gegevens verwerkt en ontvangt u maximaal twaalf uur na inschrijving een e-mail met uitleg en één (ongelimiteerde) unieke vouchercode. Met deze code kan de werknemer gratis een test boeken via de website.

Binnen vijftien minuten na de testafname ontvangt de werknemer per e-mail een positieve of negatieve uitslag en weet iedereen waar hij of zij aan toe is.

Wilt u liever testen op de eigen locatie dan is dit is mogelijk vanaf 30 personen. U zorgt voor een veilige testruimte en Coronasneltestpoint Zaandam regelt de rest. Op die manier bent u uw werknemers nog minder lang kwijt. Geef via de bovenstaande link aan dat u op locatie wilt testen en er wordt zo spoedig mogelijk contact met u opgenomen.

Let op! De gratis testen kunnen gereserveerd worden zolang de overheidssubsidie van toepassing is.

Ga voor meer informatie naar https://coronasneltestpoint.nl/gratis-sneltest of stuur een e-mail naar [email protected].

 

 

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen