Digitale info-sessies over zonnepanelen op bedrijfsdaken

Foto: Gemeente Zaanstad

De gemeente en de De Green Business Club Zaanstad slaan met Zon op Zaan de handen ineen om de energietransitie te versnellen. Zon op Zaan biedt ondernemers ondersteuning bij de aanschaf van zonnepanelen voor bedrijfspanden met een geschikt dakoppervlak. Op 2 en 4 maart zijn er online informatiebijeenkomsten.

Zon op Zaan biedt ondernemers met bedrijfspanden gratis en vrijblijvend een op maat gemaakt zonnepanelenplan aan, gemaakt door een lokale aanbieder van zonnepanelen. Daarnaast krijgt is er begeleiding bij de investering in zonnepanelen beschikbaarm en ondersteuning bij de subsidieaanvraag bij het Rijk. Zonnepanelen verlagen de energierekening aanzienlijk en er is zelfs rendement mee behalen. Ook verbeteren ze het energielabel van een pand, hetgeen voordelig is met het oog op toekomstige milieuwetgeving. Dankzij de Stimulering Duurzame Energieproductie (SDE++) van de Rijksoverheid is overstappen op zonne-energie nu extra winstgevend. De panelen zijn ook leasen.

Aanmelden

Ondernemers die er meer van willen weten kunnen zich hier aanmelden voor één van de twee online bijeenkomsten, op dinsdag 2 of donderdag 4 maart van 10:00 tot 11:00 uur. of dinsdag 3 november van 17.00 uur tot 18.00 uur.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen