‘Overlevingspakket’ voor trouwste bezoekers Pathé

Foto: Instagram

Pathé heeft haar trouwste bezoekers verrast met een uniek ‘overlevingspakket’. Zo hoeven filmfans de bioscopen wat minder te missen en laat Pathé hen weten dat het gemis geheel wederzijds is. In totaal zijn 270 bezoekers in het zonnetje gezet door hun favoriete bioscoop.

Alle 27 bioscopen van Pathé verzorgden de pakketten zelf, op basis van onder andere de bezoekfrequentie. Per bioscoop werd een top tien samengesteld van de grootste fans. De gelukkige ontvangers worden aangemoedigd de ‘unboxing’ op beeld te zetten en te delen via sociale media. De overlevingspakketten zijn per post verstuurd, in lijn met de coronamaatregelen. De ontvangers konden onder andere een kaartje afkomstig uit hun favoriete Pathé bioscoop uitpakken en ‘bioscoop essentials’ zoals popcorn, snoep en een flesje fris. Een giftcard om te gebruiken voor Pathé Thuis en een lokale verrassing waren de kers op de taart.

‘Bezoekers missen onze bioscopen en films, maar dit geldt andersom ook. Met het overlevingspakket willen we onze meest frequente bezoekers verrassen met dat wat bij een bioscoopbezoek hoort. Zo is Pathé toch een beetje bij hen deze lockdown,’ zegt commercieel directeur Doron Kurz van de keten.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen