Thijssen Makelaardij en Zaans Hypotheek Huis onderdeel Vivantus

De twee bedrijven zijn gevestigd aan de Westzijde in Zaandam.
Foto: Google Street View

Nadat per 1 januari Thijssen Makelaardij en Zaans Hypotheek Huis uit Zaandam toetraden tot Vivantus komt daar nu ook Schuitema Makelaars uit Hilversum bij. De grootste makelaarsgroep van Nederland – voorheen de Hoekstra en Van Eck Groep – omvat ook achttien vestigingen van De Hypotheekshop en een uitgebreide verzekeringstak.

Thijssen Makelaardij is een nog jong makelaarskantoor dat in de Zaanstreek opereert en zich bezighoudt met aankoop, verkoop, taxatie en verhuur en naam maakt op het gebied van nieuwbouw en de verkoopbegeleiding bij het herbestemmen van bedrijfspanden. Dankzij schaalvergroting wil het bedrijf stappen maken op het gebied van innovaties. Het Zaans Hypotheek Huis is de vaste partner van Thijssenen is gespecialiseerd in hypotheken, verzekeringen, pensioenen en financiële planning. Beide bedrijven blijven in de markt opereren onder hun eigen naam en met hetzelfde team.

Groei zet door

Met de Zaanse uitbreiding bestond de groep uit 30 makelaarskantoren voor woningen, twee voor bedrijfsonroerend goed, een landelijk opererende nieuwbouwafdeling, negentien hypotheekvestigingen en de verzekeringstak. Bij Vivantus werken in totaal 250 medewerkers. Met de toevoeging van het Hilversumse bedrijf zet de groei verder door, ook in deze coronaperiode.

 

Reacties