Alleen vandaag en morgen nog papieren AH-zegels

Foto: Goeree-Overflakkee.nieuws / Sam Fish

Spaart u koopzegels bij Albert Heijn en plakt u ze nog steeds in een boekje? Dan moet u vandaag en morgen nog even snel het boekje vol zien te krijgen. Tot en met 31 december krijgen klanten op verzoek nog fysieke koopzegels mee. Daarna is het helemaal klaar met plakken. U kunt dan alleen nog digitaal zegels sparen bij de Zaanse keten.

Door de coronacrisis is de overgang naar het digitale sparen in juni in een stroomversnelling gekomen. Het inleveren van volle papieren boekjes blijft ook in de toekomst mogelijk, dus het is niet nodig om dat dit jaar nog te doen. En ook halfvolle boekjes of boekjes met maar een paar zegels worden geaccepteerd, maar dan krijgt u niet de (maximale) rente uitgekeerd. Die krijgt u pas bij een vol boekje. Vanaf 250 ingeleverde zegels krijgen zegelspaarders 50 cent extra. Alles daaronder wordt niet beloond: u krijgt dan alleen de waarde die de zegels vertegenwoordigen terug.

Digitaal verder

Het slimste is dus om het boekje nog vol te krijgen. Lukt dat niet dan kunt u de papieren zegels ook overzetten naar digitale exemplaren en dan gewoon verder sparen in de AH-app. U verliest dan de rente niet. Wie moeite heeft met dat overzetten kan hulp vragen bij de servicebalie in de winkel. U leest er hier meer over. De zegels van tien cent worden na aankoop automatisch bijgeschreven in de app, dus daar hebt u geen omkijken meer naar. Bij een vol digitaal boekje ontvangen klanten het ingelegde bedrag plus zes procent rente: drie euro.

Reacties