Street Jump overgenomen; hier geen veranderingen

Foto: Twitter / Michel Schermer

Moederbedrijf 24 Indoor van de Monkey Town Group heeft op 4 december Street Jump overgenomen. Street Jump is een franchiseformule van indoor trampolineparken, met onder andere een vestiging aan de Industrieweg in West-Knollendam, in de voormalige tennishal in de Blaupunkthallen. Edwin Groot blijft daar de franchiser.

Street Jump is voor jong en oud en voor alle leeftijden en werd vaak gebruikt voor kinderfeestjes, bedrijfsuitjes, familie- en schoolfeesten, waar uiteraard in deze coronatijden flink de klad in is gekomen. Het bedrijf is echter wel geopend voor maximaal 30 bezoekers, al blijft de horeca tot nader order  gesloten. Het is tijdelijk toegestaan om eigen snacks en drinken mee te nemen. Groepen mogen uit maximaal vier personen inclusief begeleiding bestaan en jumpers vanaf achttien jaar zijn ook tijdens het sporten verplicht om anderhalve meter afstand te houden. Het is op dit moment alleen mogelijk om voor één uur jumpen te boeken. Mensen kunnen tot maximaal veertien dagen van tevoren reserveren.

Twaalf vestigingen

Na de overname komt het aantal trampolineparken van Street Jump op twaalf. Volgens algemeen directeur Joris Naalden van Monkey Town zijn de indoor trampolineparken en franchiseactiviteiten van Street Jump ‘een logische combinatie met de indoor speeltuinen en franchiseactiviteiten van Monkey Town’. ‘Veel franchisenemers van Street Jump zijn ook franchisenemer van Monkey Town en daarmee een bekend gezicht voor 24 Indoor. Met ons brede leisure netwerk en onze kennis en ervaring als operator én franchisegever verwachten wij Street Jump een groei- en kwaliteitsimpuls te kunnen geven,’ zegt hij in De Nationale Franchise Gids. Street Jump wil dit jaar nog het eerste zogenoemde air park met springkussens openen, het eerste in Nederland.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen