Street Jump woensdag 30 januari open in Wormerveer

Foto: Facebook / Street Jump Wormerveer

Van de ene trampoline naar de andere springend een immense hal door. Dat kan vanaf woensdag 30 januari in de vestiging van Street Jump in Wormerveer, aan de Industrieweg 45. Daar komen tien verschillende ‘arena’s’ en kan bovendien over grote obstakels heen gesprongen worden. Ook de eerste Skyrider buiten het Verenigd Koninkrijk komt er te staan.

De trampolinevelden zijn volgens het bedrijf geschikt voor jong en oud en voor ieder niveau. Het is niet verplicht om vooraf te reserveren (dan kan nu al online) maar dat is wel de enige manier om te garanderen dat er ruimte is om op drukke dagen een plek te krijgen. Online of in de hal moet daarna nog aansprakelijkheids- en vrijwaringsformulier getekend worden. Aangeraden wordt om een half uur van tevoren aanwezig te zijn om geen springtijd verloren te laten gaan.

Sokken

Tijdens het springen is het verplicht om jumpsokken te dragen voor meer grip en veiligheid. Ze kosten 2,50 euro per paar en zijn online te verkrijgen of in de vestiging. De sokken kunnen in de wasmachine worden gewassen en zijn de volgende keer weer te gebruiken.

Street Jump Wormerveer biedt professionele trampolines die geschikt zijn voor personen tot 130 kilo. De minimumleeftijd is zeven jaar. Voor jingere kinderen is er de Mini-Jump op zaterdagochtenden. Het is toegestaan een bril te dragen maar de kans bestaat dat deze beschadigt raakt tijdens het jumpen. Het dragen van een bril is daarom op eigen risico. Zwangere vrouwen mogen niet meedoen.

 

 

 

'

Reacties

article
27625
Immense trampolinehal met tien arena's in Wormerveer
Van de ene trampoline naar de andere springend een immense hal door. Dat kan vanaf
https://zaanstad.nieuws.nl/sport/27625/street-jump-woensdag-30-januari-in-open-in-wormerveer-2/
2019-01-26T12:57:19+01:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/389/2019/01/26122132/jump.png
Sport