Woonboulevard Zaandam uitgebreid met filiaal Seats and Sofas

Foto: Seats and Sofas

De Woonboulevard Zaandam is een nieuwe winkel rijker met de recente opening van een vestiging van Seats and Sofas aan de Cornelis Ouwejanstraat 19. De keten huurt daar circa 2300 vierkante meter winkelruimte op de begane grond, waar eerder vloerenbedrijf Home Style Zaandam gevestigd was.

Seats and Sofas is de eerste retailer die in deze onzekere tijd een huurovereenkomst voor de lange termijn is aangegaan.aan de Cornelis Ouwejanstraat 19, meldt Creating Retail Parks: ‘Er worden momenteel met meerdere partijen gesprekken gevoerd om zich voor de lange termijn in de (nu nog) beschikbare ruimtes te vestigen.’ In de nieuwe megastore van de meubelverkoper kan maar een maximaal aantal klanten tegelijk worden toegelaten, maar voor consumenten die telefonisch of via de website een afspraak hebben gemaakt voor een persoonlijk adviesgesprek is de gereserveerde tijd gewaarborgd. Deze afspraken zullen met voorrang door blijven gaan, aldus Seats and Sofa’s.

Het woonmerk is ‘de Europese specialist in zitmeubelen met een unieke Giant Take Away formule’. Kopers kunnen daarmee hun nieuwe¬† bankstel direct uit voorraad meenemen, behalve op zondag wanneer de magazijnen gesloten zijn.

 

Reacties