Nieuwe winkel voor herenmode op de Gedempte Gracht

Foto: Wam Denim

Er verdwijnen winkels in het centrum van Zaandam, maar er komen ook nieuwe bij. Het mannenmerk Wam Denim opent morgen om 10:00 uur de deuren van het filiaal op de Gedempte Gracht 8, waar eerder Didi gevestigd was.

Wan Denim is een internationale retailer die is gespecialiseerd in herenkleding, met naast een online platform meer dan 40 winkels in Nederland, België en Duitsland. Het bedrijf werd in 2001 opgericht als een kleine familieonderneming en heeft een hoofdkantoor in Beverwijk. In de winkels is een breed assortiment aan overhemden, truien, jassen, jeans en colberts te vinden. Het merk is vooral sterk in overhemden: ze zijn veelal frivool en kleurrijk, maar het blauwe werkoverhemd is ook in de schappen te vinden. Wam Denim staat vooral bekend om zijn Italiaanse herenmode.

Privé shopping sessies

Tijdens de feestelijke opening op deze zaterdag kunnen klanten die behoefte hebben aan stijladvies een afspraak maken met een personal shopper voor een privé shopping sessie. De door de corona ingegeven prijsaanpassing naar de helft van de prijs op de gehele collectie maakt de opening van de winkel extra interessant voor Zaandammers, volgens algemeen directeur Samim Nasrollah. ‘Onze collega’s op de werkvloer zijn personal shoppers op locatie. Ze komen met advies en helpen de man echt aankleden. Deze persoonlijk benadering is wat de winkelbeleving in onze winkels zo sterk maakt en waarom fysieke winkels voor ons belangrijk blijven.’

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen