Netwerkcafé 50-plussers weer live van start in Zaantheater

Een bijeenkomst in het pre-coronatijdperk.
Een bijeenkomst in het pre-coronatijdperk.
Foto: Werken voot Elkaar

Werken voor Elkaar heropent op 28 augustus het reguliere Netwerkcafé Zaanstad in het Zaantheater. Na maanden met uitsluitend digitale workshops en ontmoetingen kunnen deelnemers uit de regio elkaar nu ook weer in levenden lijve ontmoeten, met elkaar netwerken en workshops volgen, uiteraard met inachtneming van de coronamaatregelen.

Werken voor Elkaar inspireert en verbindt werkzoekende 50-plussers om meer te halen uit hun vakkennis en hun beroeps- en levenservaring, onder andere door het organiseren van Netwerkcafés op locatie. Daar kunnen zij met hulp van experts werken aan hun persoonlijke ontwikkeling en hun vaardigheden. In navolging van de Netwerkcafés in Amsterdam en Utrecht heropent nu ook Netwerkcafé Zaanstad na de versoepeling van de coronamaatregelen zijn deuren.

Drie workshops

Onder het motto Alles draait om jou biedt Netwerkcafé Zaanstad deelnemers in augustus drie inspirerende workshops aan waarin zíj centraal staan. Zo kunnen deelnemers de eigen talenten ontdekken en inzetten voor zichzelf en hun toekomstige bestaan, leren hoe ze met Disc hun zelfkennis vergroten, hoe ze situaties positief kunnen beïnvloeden en hoe ze hun zichtbaarheid vanuit hun personal branding vergroten, zodat zij tijdens en ook ná de coronacrisis steviger in hun schoenen staan.

Door met online

‘Wij zijn blij werkzoekende 50-plussers weer in levenden lijve te kunnen begroeten,’ zegt Erik Lambooy, één van de oprichters van Werken voor Elkaar. ‘Naast de Netwerkcafés op locatie gaan wij bovendien door met Netwerkcafé Online, de digitale workshops en ontmoetingen die wij eind maart startten als tijdelijke vervanging van de Netwerkcafés op locatie. Deze workshops worden hoog gewaardeerd en hebben een landelijk bereik.’

Livestreams

Sinds kort is het aanbod van Netwerkcafé Online uitgebreid met livestreaming van de Netwerkcafés op locatie, zodat bijvoorbeeld workshops in Zaanstad ook vanuit Noord-Groningen of Zuid-Limburg te volgen zijn. Aan het brede en gevarieerde programma van Netwerkcafé Online, waarin experts hun kennis, bevlogenheid en ervaring delen, nemen wekelijks honderden mensen uit het hele land deel, die de activiteiten gemiddeld beoordelen met een 8,1.

Aanmelden voor de gratis bijeenkomst op 28 augustus in het Zaantheater kan hier. Deelname aan de Netwerkcafés staat open voor iedereen die op zoek is naar inspiratie en verbinding om juist in deze tijd het perspectief op de toekomst niet uit het oog te verliezen.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen