Corona en werk: bij de pakken neerzitten of handen uit de mouwen?

Foto: Cip Marketing

ADVERTENTIE De retail zet door, ook in deze voor velen zware periode. Het is ook een tijd waarin men wordt uitgedaagd creatief te zijn en de handen uit de mouwen te steken. Omdenken, kijken waar mogelijkheden liggen en als er kansen zijn deze ook oppakken.

Wij zijn cip Marketing, een gespecialiseerd marketingbureau met een creatieve en uitvoerende focus. Ook voor ons is het een onzekere periode met een nog onzekerdere toekomst. De volle agenda van 2020 was vanaf eind maart ineens volledig leeg en alle plannen die we hadden konden overboord. Terug naar de tekentafel, opnieuw beginnen en aanpassen aan de situatie. Met succes hebben we nu een nieuwe uitdaging binnengehaald voor productiewerk binnen de retailwereld. Deze tijd is niet gemakkelijk, alle schouders moeten eronder, maar onze slogan is Ready for every challenge en dat zijn we. We zijn echte teamspelers en voor ons team zoeken we mensen.

Op zoek naar werk?

Wat doe jij op werkgebied tijdens de coronaperiode? Wij zijn per half september op zoek naar personeel dat samen met ons als team de handen uit de mouwen wil steken! Op een locatie in Zaandam zullen we tussen half september en eind oktober displays inhangen met producten en klaarmaken voor transport voor honderden filialen van een bekende retailketen. Wij bieden de mogelijkheid om zelf je beschikbaarheid door te geven, fulltime of partime. Ben jij op zoek naar werk? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Interesse? Neem vooral contact op met:
Renske Fleuren
[email protected]
+31 6 21 37 11 74

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen