Balkenhaven Pop-up Terras vanaf morgen in bedrijf

Foto: PxHere / CC0 Publiek Domein

Vanaf morgen is er nieuw terras aan het Noordzeekanaal en wel aan de Hemkade 48, op het terrein van North Sea Venue: het Balkenhaven Pop-up Terras.

‘Eén van de meest unieke locaties van Nederland’ noemt het bedrijf de plek waar ‘tafels vol lekkere bites, drankjes en een fantastisch uitzicht’de gasten wachten. Net als bijvoorbeeld een potje poolen, jeu de boules of online games. Bij regen is er binnen voldoende plek voor een drankje drinken bij de bar, in de serre of op het overdekte terras. Reserveren is een must voor het terras dat op woensdag, donderdag en zondag geopend is van 10:00 tot 22:00 uur en op vrijdag en zaterdag van 10:00 tot 23:00 uur.

Veiligheidsvoorschriften

Bij Balkenhaven Pop-up zijn bovendien allerlei activiteiten te organiseren door de serre, de bar of het terras af te huren, aldus een persbericht. Naast besloten feesten worden ook zalen aangeboden voor commerciële verhuur, zoals zakelijke presentaties. Dat alles met inachtneming van de dan geldende voorschriften op grond van adviezen van het RIVM met betrekking tot het in toom houden van het coronavirus.

Reacties