Ook zo’n last van alle papieren? Kies voor bewindvoering

Het team van Koning Bewindvoering.
Foto: Koning Bewindvoering

Advertorial Elke dag als de postbode in de straat komt krijg je een naar gevoel. Weer een brievenbus vol ellende. Je besluit om de post maar niet meer open te maken omdat elke melding telkens slecht nieuws betekent.

Alle vorderingen maar ook de betaling van je vaste lasten, je kunt het niet meer overzien. Telkens word je benaderd via de e-mail en de telefoon door vriendelijke mensen die wederom van je eisen dat er snel een veel te hoog bedrag betaald moet worden. Weer een formulier dat ingevuld moet worden. Kortom: je kan er allemaal niet meer tegen.

De oplossing is vrij simpel: bewindvoering!

Dit betekent dat wij alle betalingen van zowel de vaste lasten zoals de huur/zorg/telefonie of energie overnemen. Wij zorgen voor een goed onderbouwd Budgetplan en met toestemming van de rechtbank wordt u dan onder bewind geplaatst. Naast de vaste lasten nemen wij contact op met alle schuldeisers en maken kenbaar dat alle correspondentie via ons kantoor gaat verlopen. Het opstarten van betalingsregelen die passen binnen het budget en de daarbij behorende onderhandelingen met de schuldeisers is één van onze bezigheden. Op deze wijze zorgen wij ervoor dat alles weer soepel gaat verlopen en dat u niet meer lastig wordt gevallen door schuldeisers.

Hoe te regelen?

Een simpel telefoontje of e-mailbericht en wij maken met u een afspraak. Wij zijn een gespecialiseerd, door de rechtbank erkend en gecontroleerd bewindvoeringkantoor. Lid van Branchevereniging PBI. Het eerste gesprek is een kennismaking en de inventarisatie.  Na afloop van het gesprek kunnen wij verder gaan samenwerken als wij beiden het ‘goede gevoel’ hebben dat er een klik is.

Bel of mail ons.
Telefoon: 075 – 711 2122 (maandag tot donderdag 10:00 tot 12:00 of 15:30 tot 16:30 uur) 
E-mail: [email protected] 

Reacties