AH lanceert eigen blad over gezondere levensstijl

Foto: Albert Heijn

Albert Heijn komt met een eigen blad over een gezondere levensstijl. Met de lancering van Gezond Vooruit, een gratis magazine rondom het thema gezondheid zet de Zaanse supermarktketen een volgende stap om klanten te begeleiding bij de overstap naar gezonde(re) voeding.

‘Het blad informeert, inspireert en activeert om gezond te eten en te leven en staat vol inspirerende verhalen, lekkere recepten en handige tips,’ aldus AH. In de eerste editie wordt ingegaan op de dagelijkse vragen en thema’s die leven bij veel gezinnen, zoals hoe zorg je ervoor dat een kind genoeg groente en fruit binnenkrijgt? Het nieuwe magazine biedt een kijkje in de trukendoos van drie ouders. In een ander artikel staan slimme oplossingen die dagelijks veel tijd kunnen besparen, terwijl u toch geniet van een gezonde maaltijd. Ook gaat het magazine in op de juiste bereiding van groente om er zo veel mogelijk vitamines uit te halen. Daarnaast zet Gezond Vooruit zeven feiten en fabels over slapen op een rij.

Passender dan ooit

Gezond Vooruit was al een plan dat we hadden, maar nu passender dan ooit,’ zegt topvrouw Marit van Egmond van Albert Heijn in een persbericht. Zij verwacht dat het magazine aansluit op wat veel mensen bezighoudt en interesseert, juist nu: ‘Gelukkig vinden steeds meer mensen een gezonde levensstijl belangrijk. Daar kunnen we allemaal extra hulp en inspiratie bij gebruiken. Gezond Vooruit biedt veel praktische tips waarmee je direct aan de slag kunt.’

Website

Het nieuwe blad dat vanaf 2 mei huis-aan-huis wordt verspreid in Nederland en in alle supermarkten van Albert Heijn ligt maakt deel uit van een uitgebreid voorlichtingsprogramma over beter eten. De supermarktketen deelt op de bijbehorende website veel informatie en inspiratie, bijvoorbeeld over glutenvrije recepten of recepten met minder koolhydraten. Daarnaast komt Albert Heijn vier weken lang met ideeën voor ontbijt, lunch, tussendoortjes en avondeten. De menusuggesties voldoen aan de Schijf van Vijf, waaronder de aanbevolen 250 gram groente. Om het makkelijk te maken kunt u ook weekmenu’s downloaden en printen, of u aanmelden om iedere maandag per mail het nieuwe weekmenu te ontvangen. De volgende edities van Gezond Vooruit verschijnen in september en januari.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen