Iedere eter bij Eazie op 11 november naar huis met een cadeau

Foto: Eazie

Foodketen Eazie is dit jaar in een onafhankelijk onderzoek van GfK onder duizenden consumenten verkozen tot Beste Fastservice Restaurant van Nederland en trakteert de gasten om het te vieren op een draai aan het Rad van Cadeaus, waarmee ze mogelijk één van de 4500 cadeaus die klaarliggen mee naar huis mogen nemen. Die lopen uiteen van compleet verzorgde diners voor vier personen tot gloednieuwe bbq’s ter waarde van 715 euro. Op maandag 11 november staat het rad tussen 12:00 en 20:00 uur bij Eazie in Zaandam, Hermitage 20.

Het rad staat iedere werkdag in een ander restaurant. Iedereen die er die dag een maaltijd bestelt ontvangt een voucher die goed is voor één zwieper aan het Rad van Cadeaus. Iedereen gaat gegarandeerd met een verrassing naar huis, zo belooft de keten. Volgens het Out of Home Formule Rapport 2019 van onderzoeksbureau GfK is Eazie de grote winnaar in de categorie Fastservice: uit een grootschalig online onderzoek bleek dat recente bezoekers de restaurantketen sterk waarderen om het lekkere en gezonde eten, het gemak van het bestellen én de scherpe focus van het bedrijf op een gezonde en goede levensstijl.

Eazie werd in 2004 opgericht met de missie om gezond eten voor iedereen toegankelijk te maken. Inmiddels zijn er 24 vestigingen. Vanuit haar Aziatische roots gelooft Eazie dat gezond en lekker eten de basis vormt voor een gelukkig leven. Alle wokmeals, poké bowls, wraps, salades en smoothies zijn betaalbaar en worden à la minute op basis van verse ingrediënten bereid. Naast de gebruikelijke menukaart kunnen klanten ook kiezen voor een vegan, glutenvrij, halal, eiwitrijk of caloriearm gerecht.

Reacties