Liv Outdoor kopje onder; winkel gesloten

Foto: Google Street View

Kampeer- en outdoorspecialist Liv Outdoor is failliet. De zaak aan de Stormhoek in Zaandam is op slot gegaan en klanten staan voor een dichte deur.

´Tot onze spijt is Liv Outdoor op dinsdag 27 augustus failliet verklaard,’ meldt het bedrijf op de Facebookpagina. ‘Drie jaar terug zijn we met veel enthousiasme gestart met onze belevingsvolle outdoor winkel die maar liefst 5000 vierkante meter groot was. Het is ons niet gelukt. Ieder jaar hebben we meer omzet gedraaid, maar het was helaas niet genoeg. Helaas konden we niet genoeg naamsbekendheid krijgen. In ons prille bestaan was investeren in marketing heel belangrijk, maar we konden de marketingkosten niet meer opbrengen.’

Doorstart

De rechtbank heeft mr B. van Apeldoorn van SWDV Advocaten benoemd tot curator. Hij onderzoekt de kansen op een doorstart. Er zouden zich al gegadigden gemeld hebben. Vorig jaar ging Vrijbuiter failliet, de concurrent die ook een vestiging aan de Stormhoek heeft. De filialen van Vrijbuiter in Zaandam en Gouda werden overgenomen door Vervat in Rotterdam, eveneens een specialist in kamperen en vrijetijdsbesteding.

Reacties

0