Gratis workshop voor werkzoekenden over effectief pitchen

Foto: Public Domain Pictures / Mohamed Mahmoud Hassan

Hoogopgeleide werkzoekenden kunnen op maandag 13 mei in Zaandam aan de slag om te leren hoe ze zichzelf beter kunnen presenteren met een goede pitch een kort maar krachtig verkooppraatje over zichzelf. Deelnemers krijgen op verschillende manieren feedback van ‘entertrainer’ Paul Bierman.

Ook CDA-Tweede Kamerlid Pieter Heerma, woordvoerder voor Sociale Zaken en Werkgelegenheid schuift aan bij de workshop en vertelt over de stappen die hij in zijn loopbaan heeft gemaakt. Bij sollicitaties of gewoon in het dagelijks bestaan is het belangrijk om boodschappen helder en kleurrijk over te brengen, aldus netwerkorganisatie De Broekriem die de bijeenkomst organiseert. ‘In deze workshop leren deelnemers hoe je de aandacht kunt krijgen en vasthouden zodat hun presentatie maximale impact heeft.’ Heerma is nieuwsgierig naar de succesvolle community-aanpak van De Broekriem en doet daarom zelf een keertje mee.

Samenwerking met de gemeente

De Broekriem is een netwerkorganisatie voor en dóór werkzoekenden. In-between-jobbers organiseren inspirerende bijeenkomsten voor werkzoekenden. Deelnemers werken daarbij actief aan het onderhouden en uitbreiden van hun netwerk en het vergroten hun sollicitatievaardigheden. De gemeente en De Broekriem werken samen om werkzoekenden te ondersteunen tijdens hun zoektocht naar een baan.

De workshop Pitchen met passie vindt plaats op maandag 13 mei van 10:00 tot 12:00 uur bij het Best Western Zaan Inn, Grenehout 22 te Zaandam. Deelname is gratis, maar aanmelden is een vereiste en kan hier.

Reacties

Cookieinstellingen