Vernieuwde Blokker Vermiljoenweg zaterdag weer open

Foto: Google / Jeroen de Hop

De winkel van Blokker aan de Vermiljoenweg in Zaandam vernieuwt het assortiment en krijgt er honderden nieuwe artikelen bij. Komende zaterdag 4 mei gaat de zaak na een verbouwing weer open.

Klanten kunnen er daarna terecht voor meer speelgoed, een baby-assortiment en een nog groter aanbod van producten voor koken, tafelen en het huishouden. Blokker viert de heropening met een Kraak de Kluisspel waarmee leuke prijzen te winnen zijn en openingsaanbiedingen voor koekenpannen, stofzuigers, schoonmaakmiddelen en meer ‘typische’ Blokker producten.

Slimmer ingedeeld

De winkel is daarnaast slimmer ingedeeld en krijgt een warmere uitstraling door het gebruik van meer kleur en sfeerverlichting. Voorin komen twee thematafels met een wisselend seizoensassortiment. Bovendien vindt de klant er de Superkoopjeskast en de 100 Europakkers, met een wekelijks wisselend op=op aanbod. Alle actieplekken krijgen de oranje Blokker kleur, zodat folderartikelen gemakkelijk te vinden zijn. Alle schoonmaak- en huishoudspullen komen overzichtelijk bij elkaar te staan en elektra komt naast de kassa.

Reacties