Swart Electrotechnisch Bureau overgenomen door familiebedrijf VpG Techniek

Foto: Swart Electrotechnisch Bureau

Swart Electrotechnisch Bureau aan de Grote Tocht in Zaandam en de circa 20 vaste medewerkers worden overgenomen door VpG Techniek. Swart bedient zowel utilitaire als industriële klanten en woningverhuurders, met diensten op het gebied van midden- en zwakstroom installaties.

Swart gaat verder als een zelfstandige werkmaatschappij binnen VpG Techniek, in nauwe samenwerking met Heringa & Wuthrich Installatietechnieken. Rik Dikken, algemeen directeur van VpG Techniek zei al enige tijd op zoek te zijn geweest naar een versterking in de regio Groot Amsterdam. ‘Swart vult dat prima in. Wij verwachten dat wij met deze overname zowel de klanten van Swart als die van Heringa & Wuthrich verder kunnen ontzorgen met een breder dienstenpakket.

Vier werkmaatschappijen

VpG Techniek is een familiebedrijf dat al sinds 1900 bestaat en heeft momenteel ruim 200 medewerkers. Het bedrijf bestaat uit een groepje van vier werkmaatschappijen: Groen & Aldenkamp, Heringa & Wuthrich, Lamit Care Systems en Schreuder-Ruitenbeek. Het hoofdkantoor is gevestigd in Utrecht.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen