Zaanse dienstverlener Hello Company failliet verklaard

Foto: Google Street View

De aan het Ankersmidplein 2 in Zaandam gevestigde dienstverlener Hello Company is failliet verklaard. Het sinds 1995 bestaande bedrijf hield zich bezig met acquisitie, verkoopondersteuning en telemarketing en met ‘trainen, coachen en testen en zo ongeveer alles wat daar tussen zit’.

Hello Company was ook gespecialiseerd in het werven en selecteren van commercieel personeel. Het werkte voor bedrijven in onder meer de zakelijke dienstverlening, de (voedings)industrie, transport & logistiek, retail en voor de overheid en semi-overheid. Als curator is aangesteld mr J.C. Siebert van het kantoor Siebert en Becker in Haarlem.

Vacatures

Op de website van het Zaandamse bedrijf staan nog meerdere vacatures, waaronder die voor een callcenter agent in Groningen voor het nieuwe team in de ‘onlangs wegens succes geopende nieuwe vestiging’ in die stad. De vestiging in Groningen werd op 10 agustus vorig jaar op de Facebookpagina van Hello Company aangekondigd. Dat was daarop ook meteen het laatste bericht. Het bedrijf had rond 25 senior call agents in dienst.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen