Adrie Jonk in nieuwe jas met formule Autovakmeester

Foto: Google / Adrie Jonk

Adrie Jonk heeft zich in ‘een nieuwe jas’gehuld ‘die beter laat zien waar we voor staan’. Het autobedrijf aan de Ronde Tocht in Zaandam staat als Autovakmeester garant voor ‘de beste service, vakkundigheid en professionaliteit’.

Een heldere nieuwe naam en een moderne uitstraling die beide exact weergeven wie we zijn en wat we doen en waar we bijzonder trots op zijn, laat het familiebedrijf weten. Adrie Jonk begon in 1963 als autorijschool in Purmerend, maar het bedrijf breidde al snel uit met autoverhuur en reparaties aan het eigen wagenpark. Daarna volgden diverse autodealerschappen en een zelfs landelijk verhuurbedrijf. Na 50 jaar besloot Adrie Jonk een stap terug te doen en zijn vier kinderen namen in 2014 het stokje over.

Schat aan ervaring

Met een verleden in automerken als Seat, Mazda, Honda, Alfa Romeo en Suzuki beschikt Autovakmeester Adrie Jonk over een schat aan ervaring in onderhoud en reparatie. En nu het bedrijf toe tot de Autovakmeester-garageformule: de volgende stap in onderhoud voor alle merken auto’s. ‘Als Autovakmeester tillen wij onze service naar een nog hoger niveau. Met 24/7 pechhulp en een nieuwe klantenkaart ontnemen wij onze klanten alle zorgen. Daarbij werken wij louter met A-merkonderdelen en krijgen onze autotechnici opleidingen in de nieuwste technieken. Door deze kwaliteitsslag garanderen wij onze klanten zelfs 36 maanden garantie op onderdelen en arbeidsloon. Dat is het vertrouwde onderhoud wat wij onze klanten graag bieden. En garanderen,’ aldus een persbericht.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen