Kans om zondag gratis benzine te scoren bij SuperTank

Foto: Google Street View

SuperTank laat zondag vermoedelijk een verkeersinfarct ontstaan bij het tankstation aan de Paltrokstraat 17 in Zaandam, met de SuperTank EK-Tour. Op 26 mei is de tweede editie van de tour en maakt het tankstation deel uit van deze ‘feestelijke route’ met kans gratis benzine of diesel.

‘Wie het tankstation regelmatig bezoekt weet het als geen ander: altijd extra korting bij SuperTank wanneer het Oranje Elftal in actie komt. Al geruime tijd maakt menig automobilist dankbaar gebruik van deze zogeheten Oranjekorting. In de aanloop naar het EK-voetbal doet het tankstationketen daar nog een schepje bovenop met de SuperTank EK-Tour. Een extra dag Oranjekorting én kans op gratis brandstof. Een win-win situatie,’ meldt het bedrijf in een persbericht.

Rad van Fortuin

‘Tijdens de SuperTank EK-Tour kunnen bezoekers profiteren van een speciaal Oranjefeestje, compleet met Rad van Fortuin waarop mooie prijzen te scoren zijn.’ Naast extra korting op de brandstof zal het SuperTank promoteam Zaandam bezoeken om het tankstation om te bouwen tot een heus Oranjefanplein. De aanwezige ‘supporters’ krijgen de kans om een draai te geven aan het Rad van Fortuin en daarmee gratis brandstof te scoren.Het spektakel start om 15:45 uur, ‘maar zorg ervoor dat je ruim van tevoren aanwezig bent’. Alle aanwezigen zullen de eerste 20 minuten van de actie een fysiek lot uitgedeeld krijgen.

Tien prijswinnaars

Uit het publiek worden door middel van loting tien gelukkigen bepaald die persoonlijk een draai mogen geven aan het Rad van Fortuin. Prijzen variërend van 50 euro aan brandstof tot aan een hoofdprijs van 200 euro aan brandstof. ‘We zijn ontzettend enthousiast om de SuperTank EK-Tour te organiseren,’ zegt Sander Kosta, manager bij SuperTank TankStations. ‘Het is een uitstekende kans om onze loyale, tankende klanten te verbinden, warm te lopen van het naderende EK-voetbal en natuurlijk gratis brandstof te scoren.’

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen