Prijswinnend Welkoop met fysieke winkel in Zaandam

Foto: Welkoop

Welkoop heeft ook in 2024 de verkiezing van de ‘beste webwinkel van het jaar’ in de categorie tuin gewonnen bij de Shopping Awards. Dat was voor het tweede jaar op rij. De formule heeft sinds gisteren ook een tweede fysieke vestiging in Zaanstad, aan de Stormhoek in Zaandam.

Welkoop is al jaren een vertrouwd adres op het Shopping Center Noorderveld in Wormerveer, maar de speciaalzaak voor tuin en dier bestaat al sinds 1899. Het bedrijf begon als een agrarische coöperatie en inmiddels zijn er meer dan 160 winkels door het hele land. Welkoop belooft ‘een praktisch aanbod en gedegen advies’ voor mensen die graag in de buitenlucht bezig zijn en die goed voor hun dieren willen zorgen. Ook voor outdoor-, vrijetijds- en werkkleding kunnen klanten er terecht.

De Shopping Awards die afgelopen week werden uitgereikt in Noordwijk worden bepaald op basis van publieksstemmen en beoordelingen van vakexperts. Beide tellen voor 50 procent mee. De fysieke winkels doen echter niet onder voor de webshop: Welkoop werd voor de negende keer op rij uitgeroepen tot ‘Beste Tuinspeciaalzaak’ en zelfs voor de tende keer tot de ‘Beste Dierenspeciaalzaak’.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen