Voordeelmarkt in zwaar weer; snelle sluiting Zaandam voorbode

Foto: Google Street View

De Voordeelmarkt zit in zwaar weer. De keten van bouwmarkten had ook een vestiging in de Cornelis Ouwejanstraat in Zaandam, die op 6 augustus 2021 de deuren opende maar die eind vorig jaar alweer sloot.

Dat laatste ging onverwacht snel. ‘De winkel in Zaandam gaat dicht (ik werk naast deze winkel en heb er vaak wat gekocht en goed contact met de verkopers daar). Dus verf besteld en betaald; ze zouden het nog mengen voor me in kleur, een dag later niemand meer aanwezig. Vorige week iemand in de winkel, ik vraag waar mijn verf is (wist hij niet) maar wilde mij graag helpen, filiaal in Alkmaar werd gebeld, deze het Zaandamse filiaal via de reviews op Trustpilot weten.

Faillissement aangevraagd

Daar klaagde een andere kant vorige maand over ‘halflege winkels en ontbrekende merken’, maar werd gerustgesteld met de mededeling dat eraan gewerkt werd: ‘Helaas kunnen wij bepaalde merken momenteel inderdaad niet leveren. We proberen dit zo snel mogelijk op te lossen. Excuses voor het ongemak,’ reageerde de klantenservice van De Voordeelmarkt.  Ondertussen hebben medewerkers van De Voordeelmarkt echter al weken geen salaris ontvangen en hebben nu gezamenlijk het faillissement aangevraagd voor het moederbedrijf De Boom Groep van Ruben Boom in Nijverdal. Het bedrijf heeft nog acht vestigingen in Nederland over, met ongeveer 50 werknemers.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen