Pand Ecco op Gedempte Gracht te huur aangeboden

Foto: Google Street View

In het stadshart van Zaandam zijn momenteel twee winkelruimtes de huur op een toonaangevende locatie: aan de Gedempte Gracht 54 en het Stadhuisplein 86-88, in het Romanov-complex. In de winkel op de Gracht huist momenteel Ecco, en niet eens zo lang geleden The Athlete’s Foot.

De circa 110 vierkante meter winkelruimte op de begane grond kost aan huur 50.000 euro per jaar exclsief BTW. De winkelruimte wordt opgeleverd zoals die door de vertrekkende huurder zal worden achtergelaten. Het contract wordt afgesloten voor vijf jaar, met de mogelijkheid om nog eens met vijf jaar te verlengen. Wie aan het Stadshuisplein wil zitten met meer ruimte, moet beduideld dieper in de buidel tasten.

Romanov

De nieuwbouw naast het station wordt op Funda in Business aangeprezen als ‘dé vestigingsplaats voor retailers’, met in de directe omgeving het vermaarde Inntel Hotel en de Pathé bioscoop. Dat MediaMarkt er inmiddels vertrokken is is nog niet tot de verhuurder doorgedrongen, maar publiekstrekker Primark is inderdaad nog aanwezig. De bruto vloeroppervlakte van 730 vierkante meter is verdeeld in twee units van zo’n 530 en 200 vierkante meter en deelverhuur is mogelijk. Samen moeten ze een huur van 12.500 euro per maand opleveren.Funda in Business

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen