Honderdste AH to go bij BP op Kooimeer in Alkmaar

Foto: A;bert Heijn

De uitrol van AH to go op tankstations van BP heeft een nieuwe mijlpaal bereikt. Op het nieuwe laad- en tankstation bij rotonde Kooimeer in Alkmaar is vandaag de 100ste AH to go winkel geopend.

Ook daar kunnen klanten terecht voor vers en gezond eten en drinken voor onderweg. ‘We zijn er altijd en overal als vertrouwde en inspirerende partner voor onze klanten: om de hoek en onderweg, zoals op treinstations, hogescholen, ziekenhuizen én bij laad- en tankstations,’zegt topvrouw Marit van Egmond. Haar collega Karen de Lathouder van BP Nederland noemt 100 winkels ‘een prachtige prestatie in de samenwerking met Albert Heijn’.

Steeds meer vega(n)

De combinatie van Albert Heijn en BP op hun eigen vakgebied zorgt voor lekkerder eten en drinken voor onderweg, met een assortiment dat helemaal is toegespitst op de wensen van de weggebruiker: warm en koud eten en dranken zoals koffie van baristakwaliteit en verse vruchten- en groentesappen. Ook wordt er steeds meer vega(n) aan het assortiment toegevoegd. Uiteraard vinden klanten er ook nog steeds de vertrouwde autoproducten, zoals motorolie en ruitensproeiervloeistof.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen