Albert Heijn trapt jaar af met hulp bij gezondere leefstijl

Foto: Facebook / Albert Heijn Wormerveer

Albert Heijn lanceert een aantal initiatieven om klanten te helpen om het nieuwe jaar goed te beginnen. De eerste weken van 2023 staan in het teken van tips over gezonder eten, nieuwe challenges in de app Mijn Leefstijlcoach, de lancering van de Beter eten podcast en de uitbreiding van het aantal Prijsfavorieten.

Nieuw is ook de pagina op AH.nl en in de AH app waar klanten kunnen aangeven wat hun behoefte is: meer vezels, minder suiker of wat vaker vegetarisch eten. Vervolgens krijgen ze zo heel gemakkelijk tips en inspiratie hoe ze hun bord een gezonde(re) draai kunnen geven. Bij gezondere voeding hoort ook voldoende bewegen, slapen en ontspannen. Albert Heijn wil iedereen daarbij inspireren en ondersteunen met Mijn Leefstijlcoach. De gratis app biedt vanaf nu veel nieuwe content.

Tips van professionals

In de podcast Beter eten gaat journalist en programmamaker Yora Rienstra in gesprek met experts van AH en andere professionals die alles van voeding weten. In de afleveringen komen handige tips en verrassende inzichten langs waar luisteraars meteen mee aan de slag kunnen – in de keuken of bij de dagelijkse boodschappen. Onderwerpen zijn plantaardig, suiker, gezond & voordelig eten, vet, kleurrijk eten en gluten.​

Besparen

Albert Heijn komt ook met extra voordeelboodschappen. Zo krijgen klanten op fruit tien, 20 of 30 procent extra korting. Door middel van de oogst van de week eten klanten voordelig mee met het seizoen en met de verspakketten zetten klanten een gevarieerde maaltijd op tafel, al vanaf twee euro per persoon en boordevol groenten. Ook is ieder derde brood van Les Pains gratis. Daarnaast breidt Albert Heijn het aantal Prijsfavorieten opnieuw uit met 100 producten. De campagne Verrassend voordelig  loopt tot 12 februari. De podcast is te beluisteren via alle podcast kanalen.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen