Nog enkele woningen beschikbaar in De Velden Assendelft

Foto: Bert van Vulpen

ADVERTORIAL Wie op zoek is naar een mooi huis met een heerlijke tuin in een groene en waterrijke wijk in onze regio doet er goed aan om een kijkje te nemen in deelproject De Velden in nieuwbouwwijk Kreekrijk in Assendelft. In fase 1 zijn nog enkele zeer duurzame (en gasloze) woningen beschikbaar.

Deelplan De Velden bestaat uit vier woonvelden. Verdeeld over deze velden komen:

  • 36 rijwoningen (met ruime tuinen);
  • 18 twee-onder-een-kapwoningen (met een tuin op het zuiden aan het water);
  • 1 vrijstaande woning (met een tuin op het zuiden).

 

In het nieuwe deelproject De Velden komen 55 zeer energiezuinige (a++++) eengezinswoningen waardoor het energieverbruik zeer beperkt zal zijn en zodoende de energierekening eveneens. Dat geeft rust. Vanuit Kreekrijk zijn daarnaast alle voorzieningen dichtbij. Steden zoals Zaandam, Amsterdam, Haarlem en Alkmaar zijn binnen handbereik. Hier geniet je van het vrije wonen, maar ben je toch omringd door alle voorzieningen.

Winkelcentrum de Saen biedt een verscheidenheid aan winkels voor dagelijkse boodschappen, mode en lifestyle. In het winkelcentrum zit ook een zorgcentrum met huisartsen, verloskundigen, fysiotherapeut en specialisten van het Zaans Medisch Centrum. Verkeersveiligheid en speelvoorzieningen zijn speerpunten in de aanleg van Kreekrijk. Er is ook een basisschool in de wijk zelf. Lopen naar school, wandelen richting de sportvelden, spelen op straat, het is voor iedereen fijn wonen in De Velden.

Zaanse architectuur, veel groen

In De Velden liggen de woningen ruim in het groen of aan het water en krijgen een karakteristieke Zaanse uitstraling. De rijwoningen zijn verdeeld over twee veldjes. Langs het water komen de twee-onder-een-kapwoningen en de vrijstaande woning. Met diepe tuinen op het zuiden en (optioneel) een vlonder aan het water. De woningen krijgen een luxe afwerking en karakteristieke uitstraling met raamroedes, grote overstekken en fraaie detaillering. De invulling van architectuur, comfort en duurzaamheid geven de woningen een eigentijdse uitstraling.

Vergunning onherroepelijk

De omgevingsvergunning die door de gemeente Zaanstad is afgegeven is al onherroepelijk. Dat houdt in dat de start van de bouw van de woningen weer een stukje dichterbij is. De prognose is dat de bouw start in het eerste kwartaal van 2023.

Interesse?

Er zijn nog enkele woningen beschikbaar. Welke woningen dat zijn, vindt ue op de aanbodpagina op de projectsite. U kunt ook contact opnemen met Bert van Vulpen makelaars + hypotheken: 075-6472050 of mailto:[email protected]

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen