Taco Mundo op zoek naar franchisenemer in Zaandam

Foto: Taco Mundo

Taco Mundo is op zoek naar een ondernemer voor een nieuw te openen filiaal in Zaandam. Taco Mundo is een landelijke formule van Mexicaanse bezorgrestaurants, bestaat inmiddels 20 jaar en is met haar 36 vestigingen marktleider in het segment.

De keten heeft als doelstelling om het aantal winkels landelijk binnen drie jaar bijna te verdubbelen naar 60. Het werken met verse ingrediënten staat centraal bij Taco Mundo en een derde van de omzet komt uit vegetarische gerechten. Ook duurzaamheid staat hoog in het vaandel: verpakkingen zijn recyclebaar en de bezorging gebeurt met elektrisch vervoer. ‘Met bijna 80.000 inwoners biedt Zaandam een enorm potentieel. Daarom zijn wij op zoek naar een ondernemer die de Mexicaanse keuken in Zaandam gaat introduceren én populair gaat maken met een focus op bezorging aan huis.’

Eigen geld

De franchisenemer dient zelf 50.000 euro bij te dragen aan de investering van gemiddeld 180.000 euro die nodig is voor een nieuwe vestiging. Taco Mundo hanteert een praktisch stappenplan ten behoeve van de opening van winkels en biedt per stap ondersteuning aan de kandidaat franchiseondernemer. De doorlooptijd tussen de eerste kennismaking en de opening van een nieuwe winkel ligt gemiddeld op zes maanden.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen