Op 12 juli banenmarkt bij Keukenloods.nl in Zaandam

Foto: Keukenloods.nl

De Keukenloods.nl houdt dinsdag 12 juli een banenmarkt om nieuw personeel te werven. Het bedrijf groeit en is op zoek naar veel nieuwe collega’s. ‘Kom sfeer proeven en ontmoet je toekomstige collega’s,’ luidt de oproep.

Keukenloods.nl heeft inmiddels veertien filialen, waaronder de XXL-zaak aan de Pieter Ghijsenlaan in Zaandam. De banenmarkt wordt met name gefocust op het vinden van nieuw personeel voor de keukenwinkels in Zaandam, Amsterdam, Almere en Alkmaar. Daarnaast staan er diverse vacatures open op het hoofdkantoor in Opmeer. De markt vindt plaats van 18:00 tot 20:00 uur. Samen met de medewerkers wordt met iedere kandidaat bekeken of er voor hem of haar een passende functie is.

Aanmelden niet nodig

Er wordt onder andere gezocht naar keukenverkopers, weekendkrachten, servicemedewerkers, commercieel medewerkers, chauffeurs en een bedrijfsleider. Qua voordelen spreekt het bedrijf van goede verdiensten, commerciële bonussen, flexibele werktijden, doorgroeimogelijkheden en op het hoofdkantoor zelfs een inpandige sportschool. Aanmelden voor de banenmarkt is niet nodig, geïnteresseerden kunnen gewoon naar binnen lopen.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen