Vaste priklocatie GGD in Zaandam sluit de deuren

Foto: GGD Zaanstreek - Waterland

De GGD Zaanstreek – Waterland stopt vanaf vandaag met het geven van coronaprikken aan de Pieter Ghijsenlaan in Zaandam. Zaankanters kunnen in het vervolg voor een coronaprik terecht op de priklocatie in Purmerend of bij één van de pop-up locaties.

Op prikkenzonderafspraak (ook voor priklocaties buiten de regio) of ggdzw.nl/prikkenzonderafspraak (voor locaties binnen de regio) is te zien waar men zonder afspraak terecht kan voor een coronavaccinatie. Zonder afspraak zijn de eerste en tweede prik, de boosterprik en de herhaalprik (de laatste nog alleen voor 70-plussers) te halen. Mensen in de leeftijdsgroep tussen 60 en 70 jaar kunnen voorlopig alleen op afspraak een herhaalprik krijgen. Het telefoonnummer staat in de uitnodigingsbrief  die zIj ontvangen. De GGD maatkte sinds 1 september vorig jaar gebruik van de zogenoemde PG1 priklocatie.

De priklocatie op het evenemententerrein aan de Purmerenderweg P1 in de marktstad is dagelijks geopend van 10:30 tot 18:30 uur. De pop-up plekken in Zaanstad zijn op donderdag tussen 11:00 en 17:45 uur in de Sultan Ahmet Moskee aan Poelenburg 156 en op maandag in buurtcentrum De Vuister aan de Molenwerf 44 in Koog aan de Zaan. Dat is dan op dezelfde uren open voor inentingen.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen