Tegoed op afgeschafte Mantelzorgpas nog te redden

Foto: Puur Zaans

De Zaanse Mantelzorgpas is niet meer. Bezitters ervan kunnen een eventueel tegoed nog tot eind januari overzetten naar de Loyalty pas van Puur Zaans. U krijgt er dan punten voor die te besteden zijn of waarmee verder gespaard kan worden.

Omdat vanwege de coronamaatregelen de niet-essentiële winkels en bedrijven wederom gesloten zijn was het opmaken van tegoeden voor het aflopen van 2021 geen fluitje van een cent. Daarom is het nu mogelijk om de tegoeden over te zetten. Dat gebeurt niet automatisch. U dient toestemming te geven om uw restant tegoed over te zetten op de Loyalty pas. Dit doet u door een mail te sturen naar [email protected]. U gaat dan akkoord met het registreren van uw gegevens in het Loyalty systeem voor 2022.

Alleen deze maand

Vervolgens wordt een account aangemaakt in de Zaanse webshop en u ontvang hier een e-mail over. Wanneer de registratie daarna voltooid is wordt de fysieke pas naar u opgestuurd. Met uw e-mail en uw wachtwoord kunt u dan inloggen in uw eigen ’mijn-omgeving’ zodat u voortaan veilig (online) kunt shoppen en sparen. Toestemming geven kan tot eind januari, anders vervalt het tegoed alsnog.

Tegoed tot 1 juli geldig

De Loyalty pas met uw restant tegoed is te gebruiken tot 1 juli. U kunt er bij de aangesloten winkels mee sparen voor bijvoorbeeld gratis producten of kortingen. Ook kunt u in de shop met uw eigen betaalpas betalen voor gadgets en producten (via Mollie) en/of deels met uw gespaarde punten. Heeft u nog een tegoed open staan ná 1 juli dan komt dit alsnog te vervallen. Mocht uw tegoed helemaal uitgegeven zijn en wilt u toch blijven sparen met de Loyalty pas, dan blijven uw accountgegevens tot en met 31 december opgeslagen in het systeem. Wenst u dit niet, dan dient u zich af te melden.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen