Huizen Bannehoven bijna uitverkocht; nog zes kavels te koop

Foto: WonenindeZaanstreek.nl

De verkoop van de woningen in de nieuwe wijk De Bannehoven in Zaandijk verloopt  voorspoedig: van de 58 woningen, 35 appartementen en 59 eengezinswoningen is nog slechts één appartement beschikbaar. Ook zijn er nog zes kavels voor zelfbouw vrij. De andere zes hebben al een koper gevonden.

De kavels voor particulier medeopdrachtgeverschap zijn voor huizen die net als alle andere worden gebouwd door T&G en die moeten aansluiten bij de beeldkwaliteitseisen van het project. De bebouwing op de nog onverkochte kavels wordt meegenomen in de totale bouw en hiervoor moet, op basis van het ontwerp van de woning, een omgevingsvergunning worden aangevraagd. Dit gaat eind november gebeuren.

Dat betekent dat inmiddels in samenwerking met T&G een keuze is gemaakt voor het ontwerp van de woningen met betrekking tot het aanzicht, uitbouwen en het aantal verdiepingen. De keuze voor de gevelstenen en deuren maar ook de indeling van de woning kan nog grotendeels zelf worden gemaakt.

Ook huurwoningen

De verkoop van woningen in Zaandijk is eind juni gestart. Naar verwachting wordt begin 2022 met de bouw begonnen. De eengezinswoningen zijn vanaf het voorjaar van 2023 klaar voor bewoning en de appartementen aan het einde van dat jaar. In de wijk komen naast de koopwoningen ook 30 procent sociale huurwoningen en huurhuizen in het middensegment. Daavoor kunnen geïnteresseerden zich nog niet aanmelden.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen