Prikbus dit weekeinde bij Sultan Ahmet moskee in Poelenburg

Foto: GGD Zaanstreek-Waterland

Bij de prikbus van GGD Zaanstreek – Waterland staat vandaag op het Rosariumplein in Krommenie, morgen en donderdag aan de Vermiljoenweg in Zaandam en vrijdag, zaterdag en zondag bij de Sultan Ahmet moskee in Poelenburg.

Op de laatste locatie is hij op vrijdag 1 oktober open tussen 11:00 en 17:30 uur en op 2 en 3 oktober tussen 10:00 en 16:30 uur. In Krommenie en aan de Vermiljoenweg kunnen mensen tussen 11:30 en 18:30 uur zonder afspraak terecht voor een prik tegen corona, op vertoon van hun identiteitsbewijs. Inwoners vanaf achttien jaar kunnen kiezen uit het Janssen- of het BioNTech/Pfizer-vaccin; de jeugd van twaalf tot en met zeventien jaar en zwangeren krijgen dat laatste middel.

Vaste prikplek

Wie voor een eerste prik komt en daarna nog een tweede moet krijgen maakt meteen een afspraak voor de tweede inenting op een vaste locatie, omdat de bus er een paar weken later misschien niet meer staat. Mensen kunnen voor een eerste prik ook zonder afspraak naar de priklocatie aan de Pieter Ghijsenlaan 1 in Zaandam komen. Deze is geopend van zondag tot en met donderdag van 10:30 tot 18:45 uur.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen