Omfietsen over Prins Bernhardplein wegens aanleg warmtenet

Foto: Google Street View

Op de Prins Bernhardweg en het Prins Bernhardplein in Zaandam gaat tijdelijk een maximumsnelheid van 30 kilometer per uur gelden omdat de Karel Lotsylaan en een deel van het fiets- en voetpad in het noordelijke deel van de Heijermansstraat moeten worden afgesloten vanwege de aanleg van het warmtenet.

 

 

Vanwege de buizen die daar onder de weg en het fietspad worden ingegraven moet een alternatieve fietsroute worden ingesteld en daarvoor wordt tot zeker eind dit jaar een rijstrook afgezet moet worden op het Prins Berhardplein. De Karel Lotsylaan en het stuk fietspad in de Heijermansstraat worden in deze periode gesloten voor alle verkeersdeelnemers. Het verkeersbesluit is gisteren gepubliceerd.

Belanghebbenden die het er niet mee eens zijn hebben echter nog zes weken de tijd om een bezwaarschrift in te dienen bij Burgemeester en Wethouders, Postbus 2000, 1500 GA Zaandam. Het bezwaarschrift moet zijn voorzien van de datum, uw naam, adres, telefoonnummer, handtekening en de motivering van uw bezwaren. Het kenmerk van het besluit is 2021/020101.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen