Eerste Darwinparkfestival barst zaterdag om 13:00 uur los

Om 21:05 uur staan De Mieters op het programma.
Om 21:05 uur staan De Mieters op het programma.
Foto: YouTube / Podium de Flux

Het terrein rond de skatebaan in het Darwinpark is zaterdag 4 september het decor van het eerste Darwinparkfestival. Er is een (food)markt met kraampjes waar bezoekers letterlijk kunnen proeven van verschillende culturen en leuke spulletjes kunnen kopen van initiatieven uit de buurt.

Overdag zijn er gratis kinderactiviteiten en ’s avonds live muziek en ter afsluiting een film in de open lucht. Ook is er een bar voor een drankje en kan iets te eten worden gekocht. Eigen eten en drinken meenemen is niet de bedoeling. Het terrein is vanaf 13:00 uur geopend, tussen 18:00 en 21:30 uur is er muziek en het filmprogramma start om 21:30 uur. Het terrein wordt rond 23:00 uur afgesloten. Jongeren onder de zestien jaar zijn welkom onder begeleiding van een volwassene.

Er is weinig parkeerruimte in de buurt en daarom is het advies om lopend, op de fiets of met het openbaar vervoer te komen. Fietsen kunnen bij de ingangen van het festivalterrein worden geparkeerd. Om ervoor te zorgen dat iedereen veilig kan genieten heeft het festival een zittend karakter. Overal zijn zitplekken per huishouden, zodat anderhalve meter afstand kan worden bewaard van andere bezoekers. Eén van de optredende bands is Desert Colossus.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen