Vaartocht Zaanse Regenboog en Transgenders Noord-Holland

Foto: De Zaanse Regenboog / Zaanprinses

Passagiersschip de Zaanprinses kiest op zaterdag 28 augustus op initiatief van De Zaanse Regenboog en Transgenders Noord-Holland het ruime sop als Love = Love Boat. De Zaanprinses is rolstoeltoegankelijk, maar om gebruik te kunnen maken van het toilet moeten passagiers wel enkele stappen kunnen zetten.

Inschepen voor de tocht van vier uur over de Zaan kost 35 euro per persoon en dat is inclusief de ontvangst met bubbels en petit fours en een lunch aan boord, bestaande uit een broodje kaas en een broodje kipfilet, vers fruit en koffie of thee. Tijdens de vaartocht is er toepasselijke muziek en is de Zaanprinses versierd in alle kleuren van De Zaanse Regenboog.

Aansluitend karaoke in Purmerend

Het vertrek is om 12:00 uur aan de Kantoorweg in West-Knollendam, waar voldoende parkeergelegenheid aanwezig is. Het start- en aankomstpunt van de vaartocht is wel lastig te bereiken met het openbaar vervoer. De trip gaat eerst richting de Zaanse Schans en vervolgens wordt koers gezet naar het noorden, richting Alkmaar.

Aansluitend op deze boottocht organiseert Transgenders Noord-Holland nog een karaoke avond op de laatste vaste zaterdagavond van de maand in Alonso´s LHBT Café, Zwanebloem 8a in Purmerend.  middags al open en gratis parkeren voor de deur.

Reserveren is verplicht voor het bootreisje en dat gaat per e-mail naar [email protected]. Vol is vol: wie het eerst komt vaart mee.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen