Wervingsdag medewerkers in gevangenis Westzaan

Foto: Dienst Justitiële Inrichtingen

Het Justitieel Complex Zaanstad houdt op zaterdag 25 september een wervingsdag. Wie benieuwd is hoe het is om in een gevangenis te werken kan dan uitzoeken of medewerker arbeid wellicht de gedroomde baan is.

Ook geïnteresseerden die nog geen ervaring hebben in een penitentiaire inrichting zijn  tussen 09:30 en 12:00 uur welkom in Westzaan om hun licht op te steken. Medewerkers arbeid begeleiden en motiveren in een arbeidszaal een groep van gemiddeld twaalf tot 24 gedetineerden en steken waar nodig ook zelf de handen uit de mouwen. Ze zorgen voor orde, rust en veiligheid en maken dat de productiedoelen worden gehaald en dat  de kwaliteit van het product gewaarborgd is.

Diploma MBO 4

Kandidaten moeten in het bezit zijn van een MBO 4-diploma op het gebied van Zorg en Welzijn of in een technische richting (bijvoorbeeld productie, onderhoud, logistiek, metaal, houtbewerking, textiel, voeding, of onderhoud gebouwen). De Dienst Justitiële Inrichtingen zorgt voor een uitgebreide basisopleiding. In Westzaan zijn onder andere een een textiel-/confectieafdeling, een koffiebranderij, een bakkerij, een winkel, een wasserij en een fietsenmakerij.

Wie de wervingsdag wil bezoeken kan tot en met vrijdag 24 september een mail sturen naar [email protected] met vermelding van naam en woonplaats, de functie (medewerker arbeid in dit gval en de al behaalde diploma’s.

  

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen