Buiten voetbal kijken wordt dubbeltje op z’n kant

Foto: Pixabay / Felix Mittermeier.de

Het is vandaag wisselend bewolkt met ruimte voor een waterig zonnetje, maar in de vroege avond moeten we rekening houden met (felle) regen- of hagelbuien en mogelijk een klap onweer toe. Dat komt voetballiefhebbers wellicht slecht uit.

Ook morgen is het nog flink warm met kans op onweer. Vanaf dinsdag wordt het tijdelijk minder warm. Vanmiddag wordt het op veel plaatsen 25 tot 28 graden met de hoogste maxima in het oosten en zuidoosten van het land. Daar waar de noordoostenwind vanaf grote wateroppervlakken waait, zoals in grote delen van Noord-Holland en op de Wadden, aan de noordkust en regionaal in Zeeland blijft de temperatuur enkele graden achter. Dat is ook in Zaanstad het geval:

Bron: Weer Online

Het is nog maar de vraag of we vanwege de buien het voetbal vanavond buiten kunnen zien. ‘De kans op droog weer in het eerste deel van de avond lijkt in het noorden het meest groot,’ sombert weerman Piet Paulusma van Nieuws.nl. De wedstrijd van Oranje tegen Tjechië in de Puskás Aréna in Budapest begint om 18:00 uur. In de avondwedstrijd met de aftrap om 21:00 uur neemt België het op tegen titelverdediger Portugal.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen