Leuke kennismaking met muziek bij ZFC Zaandijk

Docente Lisa van der Weij.
Docente Lisa van der Weij.
Foto: ZFC Zaandijk

Kinderen van vijf tot en met acht jaar kunnen vanaf 14 juni bij ZFC Zaandijk terecht voor workshops Ik maak muziek. Met juf Lisa van der Weij kunnen ze zo zeven keer meedoen aan een leuke kennismaking met muziek, deels na de zomervakantie.

 

 

 

De kinderen maken zelf muziek, leren instrumenten kennen en zingen, dansen en bewegen. Juf Van der Weij studeerde docent Muziek aan het Conservatorium van Amsterdam en werkt(e) onder andere in het basisonderwijs, bij het Concertgebouw en de Stichting Leerorkest in Amsterdam Zuidoost. Orkest en muziekschool ZFC Zaandijk wil muziek voor ieder kind mogelijk maken door een goede basis te bieden voor verdere muzikale activiteiten.

Gratis plekje

In elke groep is er een plekje voor een kind voor wie dit geweldig zou zijn maar waar het gezinsbudget deelname niet toestaat. Via [email protected] kunt u doorgeven elk kind hier volgens u voor in aanmerking komt. ZFC Zaandijk roept maatschappelijke organisaties maar ook particulieren op om te helpen om dit voor ieder kind mogelijk te maken.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen