Wie is de snelste puzzelaar van Nederland?

Foto: Pix4Profs

Nieuws.nl is op zoek naar de absolute (leg)puzzelkampioen van ons land. Meedoen kan vanuit huis, in de voortent op de camping of vanaf het bungalowpark. Een vlakke ondergrond, een scherp oog, wat puzzelervaring en de wil om te winnen zijn voldoende om een kans te maken.

Het Nieuws.nl NK puzzelen is in het leven geroepen om even de zinnen te verzetten. De meivakantie was ook dit jaar weer niet wat we er ons met z’n allen van hadden voorgesteld. Het grootste deel van de coronamaatregelen is verlengd en als we al op vakantie kunnen gaan, ziet die er anders uit dan dat we gewend zijn. Reden genoeg om eens ergens anders mee bezig te zijn.

Puzzelen is al decennia een zeer populair tijdverdrijf. Het afgelopen anderhalf jaar heeft de puzzel als vrijetijdsbesteding in tijden van lockdown nog eens een extra boost gekregen. Dit laat ons geloven dat Nederland inmiddels rijk is aan geoefend puzzeltalent en we zijn benieuwd wie de snelste puzzellegger in ons lezersbestand is.

Inschrijven

Deelname is eenvoudig. Via Wie is de beste puzzelaar van Nederland? (pix4profs.nl) schrijft u zich in. We spelen coronaproof. Dus u speelt alleen of met de mensen binnen uw huishouden. Het inschrijfgeld bedraagt 20 euro. Na inschrijving ontvangt u een unieke puzzel (bij de inschrijfprijs inbegrepen). Gekozen is voor de kleurrijke, maar uitdagende puzzel Amandelbloesem van Vincent van Gogh (1000 stukjes). Als deelnemer bepaalt u zelf het moment waarop u start.

‘Amandelbloesem’ van Vincent van Gogh (1890).

Prijzen

De winnaar mag zich Nieuws.nl puzzelkampioen noemen en voor hem of haar staat een zeer royaal puzzelpakket klaar. Eenzelfde pakket (drie maal), maar dan zonder de eeuwige roem, wordt verloot onder alle deelnemers die erin slagen om de puzzel voor de deadline te leggen (voor 1 juni). Op de pagina bij bovenstaande link zijn alle spelregels en voorwaarden te vinden (ze worden ook bijgeleverd bij de puzzel).

De uiterste datum van deelname / inschrijfdatum is 21 mei, afgeronde puzzels na deze datum ingekocht dingen niet meer mee naar de prijzen. Maximaal 400 deelnemers. Zodra u starten met de puzzel wordt gevraagd een foto te maken van de puzzel nog in verpakking. Deze moet worden doorgestuurd naar wedstrijdcoördinator  [email protected]. Hetzelfde dient te worden gedaan als de puzzel af is. Aan de data en de tijden is te zien wie de puzzel het snelste af had.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen