Gratis sneak preview ‘Tis Hier Geen Hotel’ op 26 april

Foto: Google / Zaantheater

Het Zaantheater geeft op maandagavond 26 april niet alleen koning Willem Alexander een verjaardagscadeau, maar iedereen die zichzelf of een ander een half uurtje cabaret gunt. Vanaf 20:00 uur kan men online genieten van een preview van de voorstelling Tis Hier Geen Hotel van het komische trio Ellen Dikker, Hanneke Drenth & Dianne Liesker.

Ouders van pubers zullen het allemaal wel eens geroepen hebben – en anders hebben ze het zelf wel eens te horen gekregen – en inderdaad: alle pubergedrag komt in een half uur voorbij. Gesmijt met deuren, muziek loeiend hard, continu rotzooi in de badkamer en als ouder enkel gewaardeerd worden als je de koelkast op tijd aanvult en een doorlopende pinautomaat wilt zijn…. In Tis Hier Geen Hotel laten Dikker, Liesker en Drenth op nuchtere en humoristische wijze zien hoe mensen met een beetje gezond verstand en zonder al te veel kleerscheuren hun pubers kunnen overleven.

Pas in september live

Het Zaantheater nodigt iedereen uit om op 26 april aan te schuiven voor Tis Hier Geen Hotel. U kunt de vrolijke preview ook tot en met 30 april terugkijken op het YouTube-kanaal van het theater. Meld u hier kosteloos aan en ontvang een dag van tevoren een e-mail met een link naar de voorstelling. Op dinsdag 21 september staat in het Zaantheater de hele voorstelling live op het programma. De sneak preview is voorzien van een speciaal Koningsdagsausje.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen