Appartementen de Meiboom gaan in de verkoop

Foto: De Meiboom

Het eerste woongebouw van de nieuwe woonwijk Oostzijderpark op het voormalig VVZ-terrein gaat binnenkort in de verkoop. Het markante appartementencomplex Meiboom is een driehoek aan het begin van de Bob Angelostraat en de Jacob Israël de Haanstraat.

Het gebouw wordt opgetrokken in bijzondere baksteen en omzoomd door groen. De gelijkvloerse appartementen hebben afmetingen van 67 tot en met 129 vierkante meter, met één slaapkamer voor de kleinste en drie voor de grootste woningen. De prijzen varëren van 319.500 en 368.000 voor het kleinste type M tot 568.500 tot 626.000 euro voor de XXL-appartementen. De rest zit daar tussenin. Twee pensioenfondsen kochten eerder al woningen aan voor verhuur in de vrije sector.

‘Vanuit de Meiboom zit je zo in het groen. Er zijn twee parken vlakbij, de Valdeursloot en het Burgemeester in ’t Veldpark. Maar stap je op de fiets of in je bootje, dan ben je in een mum van tijd bij recreatieplas Jagersveld,’ aldus de website over het project van Timpaan. Daar kunnen belangstellenden zich ook alvast inschrijven.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen